Kategorije

Impresum

PROBUS K.I.G d.o.o.
Kutinska 15, N.S.P.
HR-44202 Sisak
CROATIA
tel.: +385(0)44-743 190
fax.:+385-(0)44-743 191
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Izmjena valuteVage za brojanje i inventuru

Vage za brojanje kao standardne vage, referentne vage ili kao baždarni industrijski model za profesionalnu primjenu kod brojanja i vaganja naći ćete u našoj ponudi. Vage za brojanje sadrže sva svojstva standardnih vaga. Optimiranje referente težine poboljšava prosječnu vrijednost mase uzorka. Kao primjer navodimo baždarnu vagu za brojanje PCE-CBS-serije za profesionalno brojanje i vaganje. Spremnik podataka i mogućnost napajanja na baterije čine ovu vagu važnim pomagačem u pogonu. Vaga za brojanje je optimalan alat za vrlo točno brojanje n.pr. kod inventure. Prije brojanja mora se utvrditi težina jednog uzorka pomoću definirane količine uzoraka (n-pr- 10 kom.) i kada je ova poznata unosi se pomoću tipkovnice. Na raspolaganju Vam stoji opsežan pribor kao i odgovarajući ISO-certifikati. Rado ćemo izvršiti za Vas i baždarenje vage (za tipno odobrene modele). Napajanje je iz mreže 240 V ili preko standardnih baterija što omogućava mobilnost vage.

Ako imate pitanja o vagama nazovite nas na: +385-(0)44/743 190, naši suradnici će Vas rado uslužiti.

Partneri Deutsch  English  BiH  Srpski  Srpski

Rezultati 1 - 2 od 2

Vage za brojanje

Vaga za brojanje PRO-VBU30K05

Programibilna vaga za brojanje uzoraka, područje vaganja do 30 kg, visoke točnosti / ...

2.803,13 kn
Cijena bez PDV-a: 2.242,50 kn
Iznos PDV-a: 560,63 kn

Vaga za brojanje PRO-VBU6K01

Programibilna vaga za brojanje uzoraka, područje vaganja do 6 kg, visoke točnosti / ...

2.803,13 kn
Cijena bez PDV-a: 2.242,50 kn
Iznos PDV-a: 560,63 kn

Ostali proizvodi iz Ponude PROBUS Grupe

Naša ponuda sadrži veliki broj instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i fiksno mjerenje i analizu različitih fizikalnih, kemijskih ili električnih veličina. Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijske certifikate isporučujemo za gotovo sve mjerne uređaje. U popisu koji slijedi možete pregledavati različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda poredane unutar specifičnih kategorija po abecednom redoslijedu. Tehničke podatke za svaki proizvod, cijenu i ostale informacije možete dobiti klikom na određeni proizvod.

Ako ste pronašli željeni proizvod možete nastaviti kupnju u našoj internet trgovini. Ukoliko niste pronašli odgovarajući uređaj za Vaše potrebe nazovite nas na tel. +385 44743190 ili pošaljite upit na e-mail info@probus.hr i rado ćemo Vam pomoći u odabiru potrebnog proizvoda.

Termometri za HACCP

 

Termometri

HACCP prospekt  <<< klikni 

Data Loggeri za temperaturu

Microlite - povoljan data logger za temperaturu


PROSPEKT <<< klikni

TFA katalog 2013

Hanna Checker!

prvi low cost digitalni testeri za vodu

Checker
www.prochecker.hr